Wij konden eenvoudig online stapelblokken bestellen

sierbeton

sierbeton

Verbouwing van de tuin

Nadat onze tuin verbouwd was door een goede hovenier die met een prachtig tuinontwerp werkte, resteerde ons alleen nog het stapelblokken bestellen. De hovenier had ons uitgelegd dat wij het beste online stapelblokken konden bestellen. Zo konden wij de beste deal zoeken en werd de bestelling ook thuis afgeleverd. Dat was een goede tip! Ik zag er namelijk al erg tegenop om die onderdelen achterin de auto te laden!

Zo gezegd, zo gedaan. Wij vonden namelijk al snel de webshop van Sierbeton, waar wij terecht konden voor alle betonnen onderdelen die wij nodig hadden voor de tuin. Het hele proces verliep een stuk sneller dan ik dacht. Wij zagen namelijk gelijk al een groot aanbod aan stapelblokken en waren het snel eens over de kleur die wij wilden bestellen. Omdat de prijzen een stuk lager waren dan wij verwacht hadden, hadden wij ook nog eens geld over om iets anders leuks te kopen. Namelijk mooie betonnen bloempotten!

 

sierbeton

Beton in de tuin

Als je het hebt over beton, dan denk je misschien niet direct aan de tuin. Toch is er veel mooi beton te vinden voor de tuin! Zo zagen wij namelijk in de webshop van Sierbeton dat wij ook allerlei bakken en potten voor planten en bloemen konden bestellen. Al snel werd ik verliefd op een hoge bloempot in een mooie lichtgrijze kleur. Dan denk je misschien aan het saaie lichtgrijze beton, maar deze pot heeft de uitstraling van marmer! Echt een mooie toevoeging aan onze tuin.