Het duurde even maar zij heeft eindelijk een loungeset design in haar staan

loungeset design

Het maakt niet uit of het gaat om binnen- of buiten interieur, ik probeer mij constant op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelen omtrent dit onderwerp. Hiervoor besteed ik dan ook veel tijd online op zoek naar inspiratie of websites. Wanneer ik dan bijvoorbeeld een mooie afbeelding heb gevonden van een woonkamer of slaapkamer dan sla ik deze in een map op mijn laptop op. Vervolgens neem ik deze mee naar vrienden, zij houden zich namelijk ook constant bezig met het thema ‘wonen’. Op deze manier gebruiken wij elkaars ideeën en zo kan ik jullie ook weer voorzien van een goed advies.

dutch riviéraZo had een goede vriendin van mij laatst een grote verbouwing bij haar in de tuin gedaan. Zij wonen hier nu al zo’n zes jaar en de tuin was echt toe aan een renovatie. Gelukkig vroeg zij mij geregeld om advies, zoals bijvoorbeeld de keuze in welke schutting zij moest nemen. Hier had dan gezegd dat het niet te opvallend moest zijn. Ook vertelde ik haar dat zij het best een van stevige houten schutting kon nemen, dit zodat zij hier plantenbakken aan kon hangen.

Ook was zij op zoek naar een loungeset design. Hier kon ik haar helaas niet bij helpen. Wel vroeg ik haar of zij mij hierover op de hoogte wilde blijven houden. Dit met het doel dat ik het vervolgens met jullie kan delen. Steeds meer mensen schaffen dan ook een loungeset in hun tuin aan. Zelf vind ik dit dan ook een goede ontwikkeling. Je eigen lounge ruimte creëren buiten in de tuin lijkt mij geweldig.

Haar zoektocht verliep moeizaam

loungeset designNatuurlijk zoals bij vele dingen maakte zij gebruik van het internet. Je kunt tegenwoordig dan ook bijna alles vinden. Hierin ligt dan ook een nadeel. Doordat er zoveel sites en hierdoor keuzes zijn is het soms moeilijk om de juiste site er tussen uit te pikken. Wat ik zelf dan altijd doe is de recensies lezen van websites of webshops. Op deze wijze kun je de ervaringen van voorgaande klanten achterhalen en kun je door hun verhalen een mening gaan vormen of dat betreffende bedrijf.

Precies hetzelfde had die vriendin van mij dus ook gedaan. Ze had verschillende beoordelingssites geraadpleegd over de firma Dutch Riviéra. Bij het doorlezen van deze recensies over de aankoop van loungeset design had zij al snel in de gaten dat dit een goede en vooral betrouwbare firma was. Vele beoordeelde hun service dan ook als ‘zeer goed’. Verder waren de prijzen en het materiaal ook goed.

Het contact verliep ook goed

Vandaar dat zij dus had besloten om telefonisch contact op te nemen via lounge-bank.nl. Zij was dus op zoek naar een loungeset design en was ervan overtuigd deze bij hun aan te schaffen. Natuurlijk had zij nog wel een paar specifieke wensen. Toen zij hier groen licht voor kreeg, ging ze gelijk over tot aankoop.

Ik moet zeggen dat de loungeset design dan ook erg mooi is geworden. Ik kan best begrijpen waarom zij hier voor gekozen heeft. Het is namelijk niet zo’n standaard bank die je bij andere ergens in de achtertuin ziet. Echt een toevoeging voor de achtertuin!

loungeset dutch riviéra

Geef een reactie