Ideale van gevelbekleding

Wanneer je een woning koopt kijk je eigenlijk altijd naar de binnenkant van het huis. Alles controleren of dat het naar behoren is en of je er natuurlijk wilt wonen. Wij hebben een wat oudere boerderij gekocht aangezien dit ons enorm aansprak. Het feit dat we deze woning ook daadwerkelijk hebben gekocht maakt ons tevreden,nu nog de buitenkant van het huis…

npi_merk

De buitenzijde van ons woning is relatief oud waardoor het noodzakelijk vervangen dient te worden. Op zich niet erg maar als je niet weet welke gevelbekleding je het beste kan laten monteren wel. Welk bedrijf is geschikt voor de opdracht? Uiteindelijk ben ik toch maar op het internet gaan zoeken in de hoop het toch te vinden, het aanzicht is namelijk niet bepaald charmant.

Gevonden!

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van NPI waar ik met een gerust hart heb gekeken op de website. Hier is het namelijk mogelijk om je woning te laten bekleden precies hoe dat jij het hebben wilt. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om je woning op te knappen zodat het aan de buitenkant er ook weer netjes uit ziet. Alvorens je daadwerkelijk hun laat werken aan je woning komen ze langs om een offerte op te maken. Dit is een vast bedrag waardoor je aan het einde niet voor een verassing komt te staan. Al met al hebben hun het werk bij ons perfect uitgevoerd en de gevelbekleding past perfect bij de rest van het huis.