Een goed rookkanaal gehaald bij ISOduct

bouw.jpg4 bouw2Ik ben al een hele poos aan het sparen omdat ik mijn woonkamer wou gaan verbouwen, ik was van plan een uitbouw te maken en een open haard in te laten bouwen. Er kwam nog heel veel bij kijken want zoals iedereen wel weet neemt een verbouwing altijd veel werk met zich mee en dat was in dit geval precies zo. Op een gegeven moment liep ik tegen een probleem aan dat ik dankzij ISOduct heb kunnen oplossen, ik had namelijk geen goed rookkanaal voor mijn schoorsteen en tevens raakte mijn geld voor de verbouwing een beetje op en ik wou eigenlijk niet nog meer investeren dan ik gepland had.

Het was de perfecte oplossing

Dankzij ISOduct heb ik niet meer uit hoeven geven voor een kwalitatief hoogstaand rookkanaal dan ik wou, dit was zeker een noodzaak omdat ik anders gewoon hartstikke veelbouw1 geld kwijt zou zijn. Nu mijn verbouwing klaar is was het het meer dan waard en moet ik eerlijk toegeven dat wanneer ik iets meer had moeten spenderen ik dat ook wel had gedaan omdat het niet niks is waar je investeert. Het is erg belangrijk dat je een verbouwing gelijk goed doet en daarom niet moet kijken naar extreem bezuinigen want wanneer je goedkope materialen gaat in slaan en gebruiken zul je nooit zo’n goed eindproduct hebben dan wanneer je het gewoon met zeer goede producten doet, wanneer je iets opnieuw moet doen kost dit al snel heel erg veel geld.