Een raamhor voor de insecten op de slaapkamer

Logo-Unilux

horrenHeb je in de avond of overdag vaak je raam open staan en komen er hierdoor veel insecten binnen? Dan is een raamhor de ideale oplossing voor jouw probleem. Door middel van een hro voor het raam kunnen insecten niet meer binnen komen. 

 

Unilux is de specialist in horren 

Bij het bedrijf Unilux ben je aan het juiste adres voor jouw raamhor. Dit bedrijf heeft namelijk al jaren ervaring in het produceren en aanbieden van horren. Zij zijn constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelen waardoor zij de nieuwste en beste horren aan kunnen aanbieden. De horren die het bedrijf aanbiedt worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd waardoor deze van en topkwaliteit zijn. Het bedrijf staat tevens garant voor de duurzame oplossing en voor de kwaliteit van de horren die zij aanbieden waardoor zij ook 5 jaar garantie geven. 

 

Zeer veel positieve reviews en een erg hoog klant gemiddelde 

Het bedrijf heeft in de loop van de jaren al erg veel horren gefabriceerd en geleverd. Door de goede prijs kwaliteitsverhouding en de goede service die het bedrijf aanbiedt zijn voorgaande klanten ook erg tevreden. Unilux scoort daarom ook een 8,6 op het klant gemiddelde van 157 klantbeoordelingen.