Tip voor een goede plintboiler

Logo-Boilermarkt

boilerBen je op zoek naar een plintboiler omdat je graag handig om wilt gaan met de weinige ruimte die je hebt in de keuken? Dan ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres. Een boiler van 10 liter kost je al snel een keukenkastje en je wilt de ruimte in de keuken natuurlijk zo goed mogelijk benutten. 

Waarom een plintboiler?

Een plintboiler is een boiler die beschikt over 5 liter  water wat vervolgens gemengd wordt met koud water om zo op het gewenste temperatuur te komen. Een plintboiler biedt de ideale oplossing als je een boiler in keuken wilt plaatsen. Het is namelijk een zeer compacte boiler die je gemakkelijk onder een keuken plint kunt schuiven. Zo heb je in de keuken warm water voor het wassen van je handen en bespaar je ruimte. 

 

Waarom kiezen voor Boilermarkt 

Het bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden echte experts op het gebied van boilers. Zij beiden boilers aan die van een zeer goede kwaliteit zijn en hechten veel waarde aan de service. Het bedrijf is daarom 24/5 bereikbaar voor vragen en advies en de klant zal na aankoop 30 dagen bedenktijd hebben. Ook kan de klant gebruik maken van het professioneel montageteam.