De led tl armatuur van Letsleds

LOGO-letsleds

led-verlichtingWil je jouw tl buizen graag vervangen met led tl armatuur? Dan ben je bij letsleds absoluut aan het juiste adres. Dit bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden echter experts op het gebied van led verlichting. Het bedrijf heeft in de loop van de jaren die zij werkzaam zijn namelijk erg veel expertise opgedaan en kunnen jouw daarom uitermate goed helpen met het maken van de juiste keuzes. 

 

Een zeer hoog klant gemiddelde 

het bedrijf hecht zeer veel waarde aan de kwaliteit van de producten die zij aanbieden. tevens hecht het bedrijf ook zeer veel waarde aan de service. Letsleds is daarom tot 23.00 uur bereikbaar voor vragen en advies via een live chat. Door de goede service en de kwaliteit van de producten die zij aanbieden zijn alle voorgaande klanten erg tevreden met hun aankopen. Letsleds heeft daarom ook een klant gemiddeld van een 9,1 wa ook op de website vermeld staat.  

 

Een zeer snelle levering 

Een led tl armatuur heeft een 4 keer langere levensduur dan een doorsnee tl buis. Led verlichting verbruikt ook veel minder stroom zodat je direct zult bespreken op je energierekening. Je bent voor al jouw led procenten bij Letsleds aan het goede adres.