Het monteren van een beton schutting

Het monteren van een beton schutting is een zware klus. Het is, naar mijn mening, zelf goed te doen! Echter raden ik u wel aan om een beton schutting minstens met 3 personen te monteren. Zowel de betonpalen als de panelen zijn erg zwaar. U kunt uw beton schutting zelf monteren met de hulp van de montagehandleiding van Schutting33.nl. Binnen 6 stappen heeft u uw beton schutting al gemonteerd. Bestel een betonschutting met betonpalen voor direct online bij Schutting33. Snelle levertijd, scherpe prijzen en uitstekende service!

Schutting33

Beton schuttingen zijn een redelijk nieuw fenomeen in Nederland. Door de jaren heen is er door een grotendeel van Nederland altijd gekozen voor houten schuttingen. Hier is de laatste jaren een einde aan gekomen. U ziet steeds vaker dat men kiest voor een hout beton schutting en nu wordt er zelfs steeds vaker gekozen om de complete schutting van beton te nemen. Jarenlang heeft Nederland te veel betaald voor een schutting die te veel zorg en onderhoud nodig heeft. Ga niet dezelfde fout in als een grotendeel van Nederland en kies een schutting van beton en u bent een leven lang verzekerd van een top schutting tegen minimale kosten en geen onderhoud!

 

Een beton schutting bij Schutting33 bestellen. Wanneer u besluit om een beton schutting bij Schutting33 te bestellen doet u dit met de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse motieven die passen bij de uitstraling van uw tuin. Zo is er de hout motief voor de natuurlook tuinen en het steenmotief voor de wat modernere tuinen. Bekijk de leverbare motieven en laat deze op een gewenste kleur coaten. Gaan de buren naar dezelfde schutting kijken? Overweeg dan een dubbelzijdig motief te nemen en split de kosten met de buren om voordeliger uit te komen!