WTW filters zorgen voor een gezond leefklimaat

logoBeste lezers, welkom op mijn blog. Vandaag wil ik het gaan hebben over WTW-filters. Nu zullen de meeste van jullie wel niet weten wat dit precies is, daarom schrijf ik er ook een artikel over. Vooral ook omdat het met wonen te maken heeft wil ik dit gaan combineren met een goede tip. Ik heb zelf namelijk sinds een paar weken terug een WTW-filter laten monteren. De filters heb ik gekocht via wtw-filteronline.nl. Ik weet niet of sommige van jullie bekend zijn met deze firma? Hun zijn wat mij betreft een dikke aanrader. Ik heb een uitgebreid onderzoek gedaan naar deze filters en zij zijn wat mij betreft niet alleen de goedkoopste, maar ook nog eens de beste. Maar terug over wat WTW-filters nu daadwerkelijk zijn. Deze filters zorgen ervoor dat je een frisse en vooral gezond leefklimaat creëert in een woning. Je ziet dat dit soort filters heel gewoon zijn bij duurzame woningen. Wanneer je dus zo’n filter koopt ga je op verschillende manieren geld besparen. Op de site wordt overigens geadviseerd om vier keer per jaar de filter(s) te vervangen. Dit om de garantie van gezonde ventilatie te waarborgen. Naast het huismerk heeft wtw-filteronline ook de bekende topmerken.

folder HRV-400.indd

Voordelen van zo’n filter

contactNaast de losse WTW filters die je hier kun bestellen, kun je ook grote bestellingen doen. Wanneer je dit doet krijg je een zogeheten kwantumkorting. Het concept werkt dus zo, dat hoe meer je er besteld hoe groter de korting zal zijn. Ikzelf had de eerste keer een grote bestelling gedaan, vooral ook omdat je deze filters dus vier keer per jaar moet vervangen. Wat ook handig is om te weten is dat ondanks de bestelgrootte je altijd maar één keer verzendkosten betaald. Verder ben je bij WTW filters verzekerd van de volgende voordelen:

• Laagste prijs garantie bij abonnementen en kwantumkorting

• Filters voor units van bekende merken

• Al leverbaar vanaf twee sets