Winkelen bij Magic Carpets voor ons nieuwe huis

blauw82_1 (1)Mijn vriend heeft in zijn slaapkamer zeil liggen. Best mooi hoor, maar altijd als ik bij hem geslapen heb, schrik ik als ik met mijn blote voeten op de koude grond kom. In mijn eigen kamer liggen tapijttegels. Lekker warm. Daarom heb ik altijd liever dat hij bij mij komt. Maar nu hebben we samen een klein huisje gekocht en bedenken we samen hoe we het gaan inrichten. Ik riep meteen dat ik tapijttegels wilde. In de slaapkamer en ook in de keuken. En om hem te overtuigen liet ik de website zien van Magic Carpets. Samen bekeken we alle tegels in de showroom en tot mijn verbazing deed hij helemaal niet moeilijk

bruin76
Een mooi patroon leggen met verschillende kleuren

Ik kon het niet laten om toch even alle voordelen op te noemen van tapijttegels. Dat ze zo gemakkelijk te leggen zijn, en dat je ze gewoon even los kunt halen om schoon te maken. Maar hij luisterde maar half. Hij klikte heen en weer tussen een marineblauwe tegel en eentje van een spannend soort groen. “Vind je het leuk als we een patroon leggen met deze kleuren?” vroeg hij. En hij begon te tekenen hoe hij het wilde doen. Ik vond het een prima idee en diezelfde middag bestelden we bij Magic Carpets tapijttegels voor de slaapkamer en ook voor de keuken en het logeerkamertje. Met die mooie nieuwe vloeren wordt ons eigen huisje echt gezellig. Ik kan niet wachten om er te gaan wonen!