Uniek design bij Windowdeco raamfolie

windowdeco-4001Goedemiddag beste lezers. Ik heet jullie allemaal weer graag welkom op mijn blogpagina. Zoals jullie weten ben ik dol op het geven van goede tips. Dit niet alleen op deze blogpagina maar ook aan mijn vrienden of familie. Vooral tips met betrekking tot wonen ben ik goed in. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen, om jullie dus enig speurwerk te besparen. Vooral omdat het vandaag de dag al zwaar genoeg is om de juiste bedrijven online te vinden. Het aanbod is tegenwoordig zo uitgebreid, hierdoor weet je al snel niet meer waar je moet zijn. Gelukkig koop ik veel dingen online en weet hoe ik de goede en betrouwbare bedrijven er uit kan pikken. Zo was ik laatste op zoek naar gesneden raamfolie. Dit kwam omdat ik op de eerste etage van mijn woning een transparante sticker wou plakken. Dit om meer privacy te hebben en dat er geen mensen naar binnen kunnen kijken. Omdat ik zelf in al gedachte had welke print er op op wou drukken moest ik een bedrijf hebben waarbij dit kon. Gelukkig was dit bij Windowdeco raamfolie mogelijk. Omdat dit wellicht ook iets voor jullie is, zal ik uiteggen hoe het concept van hun te werk gaat.

raamfolie-voorbeeld-1

Eenvoudig je eigen ontwerp

glasfolie_full_colour_2_buitenkant-220x150Je kunt heel eenvoudig via windowdeco.nl je eigen ontwerpen maken of uploaden. Ik was ook erg opgelucht toen ik deze site vond. Vooraf bedrukte glasfolie kan natuurlijk ook heel mooi zijn, maar het was niet iets waar ik naar op zoek was. Maar het is dus de bedoeling dat je eerst je soort raamfolie selecteert, vervolgens kun je jouw ontwerpt hierop laten zetten. Nadat je tevreden bent met het resultaat kun je het opslaan en verder gaan met de afronding van je bestelling. Windowdeco raamfolie zorgt dan voor de rest! Deze firma is wat mij betreft een dikke aanrader en zeker de moeite waard om eens te bekijken.