Sokken bedrukken? Klik hier!

maxilia-logo

De kerst breekt aan en nu moet ik dan ook kerstpakketten voor mijn medewerkers samenstellen. Elk jaar doe ik dit op een creatieve wijze en steek ik hier veel tijd en geld in. aanstekersMijn medewerkers hebben altijd hoge verwachtingen en vinden het altijd leuk om verrast te worden. Het leek mij leuk om verschillende producten in de doos te doen, en dit jaar Sokken bedrukken. Het leek mij een leuk idee om sokken bedrukken te doen, omdat zij dit kunnen ophangen bij de kachel. De sok moet wel ons logo hebben. Nu weet ik niet waar ik voor dit idee terecht kan, daarom ga ik het internet op om de mogelijkheden te bekijken

Zoeken51268_mastvlagstaandmodel_150x400

In de tussentijd kreeg ik van mijn vrouw te horen dat ik bij Maxilia moest zijn. Die middag heb ik namelijk aan haar verteld dat ik dit jaar weer een kerstpakket ga samenstellen met bedrukte sokken er in. Dit vindt zij een leuk idee en wilde hier dan ook meer over te weten komen. Opgegeven moment kwam zij bij Maxilia terecht. Dit bedrijf heeft namelijk een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en een goede service. Daarnaast kan ik vandaag nog een proefdruk krijgen van de sokken, geweldig! Hier ging ik dan ook gelijk achter aan.

Contact

Op het internet zocht ik de website van Maxilia op. Ik heb direct de medewerker gebeld en naar de mogelijkheden gevraagd. Voordat ik het wist waren al mijn vragen al beantwoord. Even later heb ik de producten besteld.