Review: metaal dieptrekken bij Euro-Techniek

sip_orion_135Het dieptrekken van metaal is een ingewikkelde klus waar je heel wat kennis, vaardigheden en ervaring voor nodig hebt om de klus op de juiste manier af te ronden. Ik had al een tijdje een project liggen, maar kon steeds niemand vinden die naar mijn idee voldoende kennis, vaardigheden en ervaring had om het project op de juiste manier af te ronden. Dit was echter tot ik via een kennis in contact kwam met Euro-Techniek. Na een introductiegesprek met dit bedrijf was ik overtuigd van hun kennen en kunnen en besloot ik met hen in zee te gaan voor metaal dieptrekken. Hoe ik de services van Euro-Techniek ervaren heb, lees je in dit artikel.

Een prettige ondersteuning van A tot Z

Jung_jf525_175Voor ik meer vertel over het eindresultaat van het project, wil ik een compliment maken met betrekking tot de service van Euro-Techniek. De professionals van Euro-Techniek hebben mij namelijk van A tot Z een prettige ondersteuning weten te bieden tijdens het afronden van mijn project: van het aannemen van het project tot de oplevering van het eindresultaat. Ik vond het erg prettig om steeds op de hoogte te blijven van de vorderingen, dus dit heb ik als erg prettig ervaren.

a3.tifHet eindresultaat: helemaal top

Ook met oog op het eindresultaat van mijn project ben ik voor honderd procent tevreden met Euro-Techniek. Mijn gevormde metaal ziet er precies uit zoals ik verwacht had en er zijn geen oneffenheden in het metaal te vinden: helemaal top!