Review: Holland Warmte CV Ketel vervangen

holland_warmte_logo (1)Enkele weken geleden ging mijn CV ketel plotseling kapot. Ik had het wel zien aankomen want de CV ketel was al vrij oud, maar toch vond ik het erg vervelend dat ik een tijdje geen warmte en warm water had in huis. Omdat ik zo snel mogelijk weer warm wilde douchen, ging ik direct op zoek naar een adresje om een nieuwe CV ketel te kopen. Na even zoeken naar een goede aanbieder, kwam ik terecht bij Holland Warmte.

Het kiezen van de juiste CV ketel

Als je op de website van Holland Warmte kijkt, zie je een aanbod met diverse CV ketels. Helaas heb ik als leek niet veel kennis op het gebied van CV ketels, waardoor het erg lastig was om de juiste CV ketel te vinden. Om de beste CV ketel te kiezen bij het Holland Warmte CV Ketel vervangen, nam ik daarom contact op met Holland Warmte. Een vriendelijke medewerker gaf me telefonisch advies en samen besloten we welke CV ketel de beste CV ketel voor mij was.

Remeha-Tzerra-Plus_4977bae9db9b0d98c6500dbad72875e7_700x300.resized

Het plaatsen van de nieuwe CV ketel

Na het plaatsen van een bestelling bij Holland Warmte, werd mijn bestelling vrij snel verwerkt. Zo werd er al snel een afspraak gemaakt voor het daadwerkelijke Holland Warmte CV ketel vervangen en hoefde ik niet lang te wachten tot mijn oude CV ketel vervangen werd door een nieuwe CV ketel van Holland Warmte. Ik ben dan ook erg tevreden met de klantvriendelijke en snelle service.

Geef een reactie