Pk 13 14 canna voor extra mineralen

Voor de kweek gebruik ik nu al een aantal maanden pk 13 14 canna, dit zorgt ervoor dat de planten extra mineralen binnenkrijgen. Ik deed dit eerst zelf, maar toen ik erachter kwam dat er een middel was die precies de juiste afmetingen had, was ik meteen verkocht. De benodigde hoeveelheden zijn exact afgestemd op de plant, waardoor er geen onder of overvoeding plaatsvindt en de planten perfect bloeien. En dit is ook te zien, ik denk dat ik nog niet eerder zo’n goede bloeiperiode heb meegemaakt.

Growexpert

In de pk 13 14 canna zit Fosfor en Kalium waardoor het groeiproces versneld wordt. Toen ik het kocht las ik dat ze twee jaar lang hebben onderzocht wat de juiste afmetingen moeten zijn, dit vind ik prachtig. Echt vakwerk. Je weet dat je dan kwaliteit in handen hebt. Ik ben al jaren een kweker maar heb het de laatste tijd weer wat meer opgepakt. Ik heb mij niet eerder zo verdiept, waardoor je merkt dat de resultaten ook echt beter worden. Zo kan je elke dag weer iets nieuws leren blijkt. Ik koop nu voedingsstoffen via een online winkel, makkelijk en betaalbaar.

Geef een reactie