Mooi Velux rolgordijn gekocht

velux rolgordijn

Wat ben ik toch blij zijn met mijn nieuwe Velux rolgordijn. Deze heb ik online gekocht via de webwinkel van dakraampje.nl. Zij zijn de officiële dealer van dit merk en daarom krijg je er dan ook standaard drie jaar garantie op. Mijn gordijn in de keuken was echt aan vervanging toe, echter had ik daar nog geen tijd voor gehad om naar een winkel te gaan. Bovendien komen dit soort dingen altijd op het verkeerde moment. Want echt goedkoop waren de modellen die ik in een winkel had gezien niet. Maar toen hoefde ik er nog geen te kopen en had er verder dan ook geen aandacht aan geschonken. Tot vorige maand. 

velux rolgordijn

Een Velux rolgordijn online kopen

Er is een zeer grote keuze aan deze gordijnen, want in maar liefst 24 kleuren kan je hier een mooie kleur uitzoeken. Voor mij was dit best wel moeilijk, omdat ik meerdere kleuren erg mooi vond. Het is mij uiteindelijk gelukt om een mooie kleur uit te zoeken. Meteen heb ik deze besteld, anders zal ik beslist weer gaan twijfelen. Mijn gordijn had ik al binnen één dag in huis. De aluminium stang die hierbij hoort had ik dezelfde nog nog opgehaald in Arnhem. Want hier is het mogelijk om  bepaalde producten zelf op te halen, wanneer jij eerst, online een bestelling hebt geplaatst. Natuurlijk kan dit ook worden meegeleverd. Maar hiermee kon ik vast aan de gang gaan om op te hangen.

Bijzonder mooie kwaliteit

Nadat ik uiteindelijk een keuze had gemaakt, was het tijd om mijn bestelling definitief te maken. Hiervoor was het wel belangrijk dat ik de juiste maten had doorgegeven. Dus nogmaals een keer alles opmeten voordat ik op enter ging drukken.

Ben jij ook van plan om andere gordijnen, een mooie zonwering of horren aan te schaffen, neem dan een kijkje op deze website. De keuze is hier enorm, de service geweldig en de prijzen zeer aantrekkelijk.

Omdat ik al eerder op deze site was gaan kijken, ben ik erachter gekomen dat het hier ook mogelijk is om dakramen te bestellen. Zeer mooie modellen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Aangezien wij nu een slaapkamer op zolder hebben, zal het fijn zijn om hier een raam in te maken. Een model die helemaal open gezet kan worden. Heb je hier vragen over dan kan je met de medewerkers chatten, of een mail sturen naar verkoop@dakraampje.nl. velux rolgordijn