Met deze loungebank zit je er wel heel origineel bij

lb2Vandaag nog een tip van mijn hand met betrekking tot de tuin. Zoals je weet heb ik recentelijk een nieuw terras aangelegd – en is dit natuurlijk een zeer goede reden eens op het web te gaan op zoek naar een mooie loungebank die het plaatje af maakt. Een mooi terras wordt het beste gesierd door een loungeset die waardig is aan de tuin, en ik meen er zo een gevonden te hebben.

Customize je eigen bank en hockers

Daarom wilde ik je even attenderen op de website van Dutch Riviera, alwaar je je geheel eigen tuinbank kunt samenstellen. Allereerst kun je een loungebank geheel op maat laten maken – een die past in je tuin. Maar niet alleen aan de afmetingen kun je veranderen wat je wilt, ook aan de bekleding van de banken heb je een vrije keuze. Zo vond ik het bijzonder leuk te ontdekken dat je bij dit merk je eigen print kunt laten afdrukken op de banken. Ik hou er echt van schetsen te maken in een geometrisch patroon, ben dol op het creeren van grafische tekeningen. Met dit design doe ik niet veel, ik houd het gewoon voor mijzelf. Het is erg leuk het nu te kunnen laten afdrukken op een eigen bank. Dat maakt het tot een volledig origineel artikel, dat mijn eigen stempel draagt. Kijk hieronder eens naar een afbeelding van een al eerder gerealiseerd project door Dutch Riviera. Het is erg leuk dat de ontwerper heeft gekozen voor een combinatie van het wit van de banken en een afbeelding van gras – wat past er nou eenmaal beter in een tuin? Bovendien kun je er ook hockers bij laten ontwerpen als deze, in bijvoorbeeld een houtafdruk. Toepasselijk!

lb26 lb29