gripzak voor je planten!

1 Vandaag een interessant stukje op dit blog over thuis kweken. Ik ben zelf een kweker geweest vroeger, dit vond ik heel erg leuk om te doen en het is nog steeds een hobby van me. Vaak word er heel saai gedacht over kweken maar het is echt heel erg leuk als je het zelf kunt. Aangezien je gewoon een plant uit het niets kun zien opgroeien. Voor kweken heb je zelf wel veel spulletjes nodig om het goed te kunnen laten verlopen. Een van die dingen die je wel zou kunnen gebruiken is eenĀ gripzak voor je planten! Je zult je vast afvragen wat dit precies is als je er geen verstand van hebt. Dit is een zak waar je je planten in doet als je ze bijvoorbeeld zou willen vervoeren. Hierdoor worden ze niet ziek en kun je ze gemakkelijk van A naar B krijgen!

Waar heb ik deze zakken besteld!2

Zoals ik al zei heb je veel dingen nodig om goed te kweken en die kan je vinden op de website van growexpert. Zo kan je hier dus ook de handigeĀ gripzak voor je planten vinden. Maar nog veel meer denk aan pompen of ventilatie systemen. Ze hebben voor elke ervaren en beginnende kweker wel wat in huis! Ik zou zeggen neem een kijkje op de website en laat je verbazen!3