Een sinaasappelboom in de tuin!

Welkom op mijn blog! Gelukkig wordt het weer lekker weer en daarom ben ik weer flink aan de slag gegaan in mijn tuin. Ik heb al veel leuke aankopen gedaan en daar ga ik vandaag wat over vertellen. Ik heb sinds kort namelijk een sinaasappelboom in de tuin. Deze heb ik gekocht op de website van olijfboom.nl. Voordat ik op deze website uitkwam dacht ik eigenlijk dat niemand in Nederland een sinaasappelboom in de tuin zou hebben maar dit is niet het geval. Ik dacht namelijk dat zo’n boom niet in Nederland zou kunnen groeien. De website heeft gelukkig het tegendeel bewezen en daarom heb ik nu zo’n mooie boom in de tuin staan. Het gaat nog wel even duren tot dat ik sinaasappels uit de tuin kan eten maar dat is niet erg, de boom ziet er namelijk prachtig uit en is echt een meerwaarde voor mijn tuin.

Mijn tuin is klaar voor de zomer!

Dankzij de sinaasappelboom is mijn tuin nu helemaal klaar voor de zomer. Mijn tuin ziet er erg gezellig uit en ik heb zelf ook een heerlijke plek in de schaduw gecreƫerd. Ik heb namelijk een erg mooie schuur met een prachtig afdakje. Ik heb hier mijn loungeset ondergezet zodat ik straks lekker in de schaduw kan zitten. De loungeset heeft trouwens prachtig uitzicht op de boom!