Ben jij op zoek naar een goede weegschaal?

shopvoorgezondheid.nl

shopvoorgezondheid.nlOp zoek naar een goede weegschaal? Dan heb ik een goede tip voor jou. Zelf heb ik die van mij hier namelijk ook gekocht. Dit had ik gedaan bij shopvoorgezondheid.nl. Hier kun je namelijk voor een goede prijs zowel analoge als digitale weegschalen kopen. Voor diegene die het verschil niet weten. Een analoge weegschaal is met een wijzer en heeft verder geen bijzondere functies. Een digitale weegschaal heeft dat wel, alles wordt nauwkeuriger weergeven en je kunt met sommige weegschalen meer als alleen je lichaamsgewicht meten. Onder andere je BMI. Dit staat voor Body Mass Index, je meet dan dus gelijk je vetpercentage, spiermassa, botmassa, watermassa en orgaanvetwaarde te meten. Vooral sporters willen dit weten waardoor ze vooruitgang kunnen boeken. Je kunt namelijk in lichaamsgewicht afvallen maar in spiermassa aankomen. Als je dan op hetzelfde gewicht op weegschaal blijft, lijtk het misschien alsof je geen vooruitgang geboekt hebt.

goede weegschaal

Zelf heb ik hier nog meer gekocht

Wanneer jullie zelf naar shopvoorgezondheid.nl gaan zul je zien dat zij nog veel meer hebben als alleen maar eenĀ goede weegschaal. Alles op gebied van gezondheid vind je hier. Zeker de moeite waard om hier eens rond te neuzen. Maar waar moet je op letten als een weegschaal koopt.

digitale weegschaalWanneer je dus wilt afvallen is een goede weegschaal noodzakelijk. Ook het vetpercentage moet je dan meten. Om dit te meten wordt er gebruik gemaakt van zogeheten bio-elektrische impedantie. Elektrische golven worden dan door je lichaam gestuurd en meten de weerstand. Natuurlijk voel je hier helemaal niks van, dus het is volkomen veilig. Door te kijken naar de combinatie met leeftijd, geslacht en lengte wordt het te mogen vetpercentage bepaald. Zo kun je dus zien of je goed op weg bent. Ik hoop dat jullie inmiddels weer wat wijzer zijn geworden. Voor vragen kun je onder dit blog een reactie geven.